Werken bij Scapino

Over ons

Over werken bij Scapino
Als oer-Hollands bedrijf is Scapino de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Met betrokken, vriendelijke én servicegerichte medewerkers met passie voor schoenen en mode, werkt Scapino aan een gezonde toekomst. Klanten die gewoon even komen rondneuzen, of juist een deskundig advies nodig hebben; de medewerkers de klanten altijd in hun waarde en zorgen ervoor dat ze een positief gevoel over houden aan een bezoek bij Scapino! Wil jij hieraan bijdragen? Solliciteer dan bij Scapino!

Scapino als bedrijf
Berend Ziengs richtte in de jaren zeventig Scapino op en werd vanaf halverwege de jaren tachtig opgevolgd door zijn zoon Henk Ziengs. Nadat het in 1997 werd overgenomen, is het sinds enkele jaren weer in handen van Henk Ziengs. Zowel het hoofdkantoor als het distributiecentrum van Scapino zijn gevestigd aan de Industrieweg in Assen.

Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor goede kwaliteit schoenen, kleding én sportartikelen en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 160 winkels verspreid over heel Nederland en inmiddels meer dan 2000 medewerkers, helpen de medewerkers dagelijks klanten met een glimlach om uiteindelijk de klant tevreden naar huis te laten gaan. Sinds kort is Scapino bezig haar winkelformule te vernieuwen om Scapino nog aantrekkelijker en beter te maken!

Scapino
Winkels
Wie heeft er niet van gehoord; Scapino? In alle filialen, verspreid door heel Nederland, biedt Scapino goede kwaliteit schoenen, mode, sport- én vrijetijdsartikelen voor het hele gezin. En dit tegen een aantrekkelijke prijs. Scapino probeert haar klanten telkens weer te verrassen met een complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus. Ben jij de energieke, enthousiaste persoon die met veel plezier klanten wil én kan helpen? In dat geval past Scapino als organisatie zeker bij jou.

Servicekantoor
Het servicekantoor van Scapino bevind zich aan de Industrieweg in Assen. Het servicekantoor bestaat uit de afdelingen Inkoop, Merchandise, Marketing, E-Commerce, ICT, HR en Finance, waarbij de laatste drie afdelingen zogenaamde ‘shared services’ zijn. Dit betekent dat zij zowel voor Scapino als Ziengs diensten verlenen. Werken op het servicekantoor wordt gekenmerkt door een informele, open sfeer waar we op een prettige manier met elkaar om gaan.

Distributiecentrum
Het distributiecentrum in het Assen omvat 22.000 vierkante meter en huisvest behalve het ‘gewone’ magazijn ook de webshop. Vanuit het DC bevoorraden wij onze filialen twee keer per week en vanuit de webshop zorgen we ervoor dat de producten tijdig bij de klanten thuis terechtkomen. Gemiddeld verwerken we 2500 klantenbestellingen per week! Ook wordt er hier voor gezorgd dat de retouren worden verwerkt, dat eventuele klachten worden behandeld en dat benodigde materialen in de winkel belanden.

OVER WERKEN BIJ SCAPINO

Als oer-Hollands bedrijf is Scapino een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Met betrokken, vriendelijke én servicegerichte medewerkers met passie voor schoenen en mode, staat Scapino elke dag voor haar klanten klaar. Klanten die gewoon even komen rondneuzen, of juist een deskundig advies nodig hebben; de medewerkers laten de klanten altijd in hun waarde en zorgen ervoor dat ze een positief gevoel over houden aan een bezoek bij Scapino! Wil jij hieraan bijdragen? Solliciteer dan bij Scapino!


Contact

Scapino Retail B.V.
Industrieweg 28
9403 AB, Assen

werken@scapino.nl
0592 - 379 379