Over Scapino

Over Scapino

Scapino als bedrijf

Berend Ziengs richtte in de jaren zeventig Scapino op en werd vanaf halverwege de jaren tachtig opgevolgd door zijn zoon Henk Ziengs. Nadat het in 1997 werd overgenomen, is het sinds enkele jaren weer in handen van Henk Ziengs. Sindsdien is Scapino bezig haar winkelformule te vernieuwen om nog aantrekkelijker en beter te worden! 

Scapino is een sterk merk dat staat voor goede kwaliteit schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 170 winkels verspreid door heel Nederland en inmiddels meer dan 2000 medewerkers werkt iedereen keihard én met een glimlach om uiteindelijk te klant tevreden naar huis te laten gaan.

Scapino

Winkels                

Wie heeft er niet van gehoord; Scapino? In ieder filiaal biedt Scapino goede kwaliteit schoenen, mode, sport- én vrijetijdsartikelen voor het hele gezin. En dit tegen een aantrekkelijke prijs. Scapino probeert haar klanten  telkens weer te verrassen  met een complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus. Ben jij de energieke, enthousiaste persoon die met veel plezier klanten wil én kan helpen? In dat geval past Scapino als organisatie zeker bij jou. Bekijk alle vacatures!  

Servicekantoor

Het servicekantoor  van Scapino bevindt zich aan de Industrieweg in Assen. Het servicekantoor bestaat uit de afdelingen Inkoop, Merchandise, Marketing, E-Commerce, ICT, HR  en Finance, waarbij de laatste drie afdelingen zogenaamde ‘shared services’ zijn. Dit betekent dat zij zowel voor Scapino als Ziengs diensten verlenen. Werken op het servicekantoor wordt gekenmerkt door een informele, open sfeer waar iedereen op een prettige manier met elkaar om gaat. Bekijk hier alle vacatures voor het servicekantoor!

Distributiecentrum         

Het distributiecentrum in het Assen omvat 22.000 vierkante meter en huisvest het magazijn. Vanuit het distributiecentrum worden de filialen twee keer per week voorzien van goederen en vanuit de webshop zorgen we ervoor dat de producten tijdig bij de klanten thuis terechtkomen.  Gemiddeld verwerkt Scapino meer dan 2500 klantenbestellingen per week! In het distributiecentrum wordt er ook voor gezorgd dat de retouren worden verwerkt, dat eventuele klachten worden behandeld en dat alle overige benodigde materialen in de winkel belanden. Lijkt jou dit wat? Bekijk nu alle vacatures in het distributiecentrum!

BEKIJK ALLE VACATURES BIJ SCAPINO

OVER WERKEN BIJ SCAPINO

Als oer-Hollands bedrijf is Scapino een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Met betrokken, vriendelijke én servicegerichte medewerkers met passie voor schoenen en mode, staat Scapino elke dag voor haar klanten klaar. Klanten die gewoon even komen rondneuzen, of juist een deskundig advies nodig hebben; de medewerkers laten de klanten altijd in hun waarde en zorgen ervoor dat ze een positief gevoel over houden aan een bezoek bij Scapino! Wil jij hieraan bijdragen? Solliciteer dan bij Scapino!


Contact

Scapino Retail B.V.
Industrieweg 28
9403 AB, Assen

werken@scapino.nl
0592 - 850 100